JADŁOSPIS 14-18.06.2021

KAPUŚNIAK Z MŁODEJ KAPUSTY

SPAGETTI BOLOGNESE

KOMPOT WIELOOWOCOWY

ZUPA KRUPNIK ZABIELANY 

SZNYCEL Z CEBULĄ  I  ZIEMNIAKAMI

SAŁATA Z RZODKIEWKĄ I ŚMIETANA

KOMPOT WIELOOWOCOWY

ZUPA BOTWINKOWA  ZABIELANA

FILET Z INDYKA W SOSIE  ŚMIETANOWO-SZPINAKOWYM Z ZIEMNIAKAMI

SURÓWKA WIELOWARZYWNA

KOMPOT WIELOOWOCOWY

 ZUPA Z ZIELONEGO GROSZKU ZABIELANA 

FILET Z KURCZAKA W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM Z ŻÓŁTYM SEREM I ZIEMNIAKI

SAŁATA Z RZODKIEWKĄ, SZCZYPIORKIEM I ŚMIETANĄ

KOMPOT WIELOOWOCOWY

ZUPA RYBNA

MAKARON W SOSIE ŚMIETANOWO-TRUSKAWKOWYM

KOMPOT WIELOOWOCOWY